2021-06-03 07:53:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Érdekes találkozásban lehet részed

Napi horoszkóp június 3-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Kos általában sem gondolja túl a dolgokat, de most tényleg az egyenes út a legrövidebb, és az vezet a leggyorsabban célhoz. A napi horoszkóp szerint kérdezz rá mindenre, ami eddig homályos volt előtted, mert most értékes válaszokat kaphatsz.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezz kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne bánkódj: fogadd el, ha néha nem úgy sikerülnek a dolgok, mint azt remélted, eltervezted. A hozzáállásodon, az értékeléseden múlik a legtöbb. Ha a kudarcban is meglátod a pozitívumot, akkor végül még szerencsésnek is érezheted magad.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Vedd észre a neked küldött jeleket, és válaszolj is rá! Ha így teszel, egy kellemes, szívet melengető flörtben lehet részed. Ha szingli vagy, akkor persze bármi lehet a dologból, akár nagy szerelem is.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Eddig halogattál egy fontos beszélgetést, de most itt az idő, és a legjobb lehetőség, hogy túl legyél rajta. Meglátod, nem is lesz olyan kellemetlen kimondani, ami már régóta érlelődött benned. Talán a másikban is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hajlamos lehetsz túlidegeskedni a dolgokat. Legalább azt hagyd, hogy a családtagjaid segítsenek. Vedd észre, hogy volna, aki szívesen levenné a válladról a terhek egy részét. Ha nem kellene még ezért is veled csatáznia.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Újra kellene értelmezned a dolgokat, hogy miért küzdesz, merre tartasz, mert most kevésbé látod tisztán a céljaidat. Eddig azt hitted, tökéletesen uralod a helyzetét. Most be kell látnod, tévedtél. Ami segíthet, ha egy kicsit megnyugszol, és elengeded a dolgokat. Majd alakul minden magától is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A megérzéseid most csalhatatlanul vezetnek, de fontos, hogy hallgass is rájuk, még akkor is, ha az észérvek mást tanácsolnak. Egy helyzetben ugyanis nem látható tisztán minden körülmény, az intuíciód mégis összerakja az egész képet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha mostanság bizonytalan voltál a céljaidat illetően, most kezdenek kirajzolódni az új terveid. Fontos változásokon mész keresztül lelkileg, és ennek megfelelően változik az is, mit tartasz igazán fontosnak az életben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ideális nap ez bármilyen konfliktus hatásos kezelésére, feloldására. Az eddig elnyomott feszültségek kirobbannak, de éppen ez a konfliktus ad lehetőséget a végleges rendezésre. Jobb ez, mint az elnyomott düh és harag.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Érdekes találkozásban lehet részed. Alaposan elgondolkodtatnak a másik szavai. Hogy ez romantikus ügy, vagy csak baráti, az a te döntéseden múlik. A másik biztosan nyitott a szerelemre is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha megőriznéd a hidegvéredet, és akkor sem esnél pánikba, ha váratlan helyzetbe kerülsz. Könnyen lehet, hogy olyan emberrel találkozol ma, akinek a jelenléte valamiért zavarba hoz. Talán épp azért, mert vonzódsz hozzá.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: